Bolstoen 9, Amsterdam (Westpoort nummer 5167) (020) 4473888 info@flowmar.nl
Amsterdam Sloterdijk III
Amsterdam

Nieuws

Prijsverhoging, muntjes Sanizuil voor het afstorten van uw chemische toilet.

Na in november 2017 de sanizuil te hebben geopend, kunnen we terug kijken op een geslaagd project.

Wel is de afgelopen maanden gebleken dat de praktijk ons leert (en op advies van gebruikers), dat we wat aanpassingen moesten uitvoeren.

De aanwezige lantarenpalen zijn inmiddels voorzien van nieuwe Led Armaturen. Het is in de avonduren duidelijk lichter op het terrein geworden. Hierdoor is het wat aangenamer vertoeven in de nachtelijke uurtjes. Ook de camera die permanent voor de veiligheid aanwezig is neemt hierdoor beter op.

Volgende week wordt er een afstortplaat over de put gerealiseerd. Voordeel van deze plaat is dat alles wat naast de put valt niet meer op en tussen de stenen terecht komt. Als het goed is, kan de chauffeur voor het wegrijden de stortplaats beter en schoner achterlaten.

De inzicht in de kosten zijn nu ook wat zichtbaarder geworden. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om de prijs voor de aankoop van de muntjes van de Sanizuil met ingang van 1 september 2018 te verhogen naar € 16,50 ex btw. Voor vaste klanten die dagelijks of wekelijks komen afstorten zoals o.a Arriva en Flixbus touringcars hebben wij een gereduceerde prijsafspraak in acht genomen.

 


© Truckwash Flowmar | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Website ontwerp & ontwikkeling: ProdaCom